tisdag 7 april 2015

Grästorpsmaran

Ännu en Grästorpsmara har ägt rum och man blir helt euforisk varje gång. Denna gången var det tema resa. Sagt och gjort klädde jag och mina resekamrater oss för semester. Jag själv tänkte ta en flygresa, Helene campingtur och Nina en tur på vattnet.
Detta kortet hitta jag på Grästorpsmarans instagram, det är ett kort på oss tre när vi anländer med våra resväskor i högsta hugg. Mitt stora smajl bjuder jag på ;)


Innan maran hade vi fått i uppgift att göra ett pass. QRkoden tar dig till denna bloggen :)

Min resekamrat Nina vann första pris! Jag sa flera gånger att hon skulle vinna och se där det gjorde hon :D

Jag var med i fyra tävlingar förutom passet.
Detta kortet gjorde jag och vann genom att jag fick en bingorad. Priset fick man välja ur en låda och jag valde en stämpel.Nästa tävling var en resa att minnas. Jag valde att göra en layout från när vi var i Mellanfjärden i somras. Jag hade turen att vinna första pris här :D. Blev så glad!Tävling nummer tre var att man fick välja bland massa flaggor och endast använda dom färgerna på sitt PL-kort eller layout. Jag valde att göra en layout av VästraGötalands flaggas färger. Gul, vit och blå. Även denna vann jag första pris med :DDen sista tävlingen var att visa upp det man var mest nöjd med. Jag dekorerade ett blockljus, men det får jag visa en annan gång då jag vill att beställaren ska se det först :).

Jag hade även turen att vinna andra pris från en lotteriring. :D Och Nina den tur tjejen vann första pris. Haha Galet!


Vi fick även ett litet resekit från två andra resenärer som besökte maran. Hel festligt!


Jag är galet nöjd med dagen. Maten var toppen, tacos i Mexico. Tävlingarna roliga, butikerna toppen, arrangörerna drar ett stort lass för att alla ska bli nöjda och dom lyckas varje gång. En dag full med skratt vill jag lova.
Det behövdes verkligen en siesta efter det.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar