tisdag 2 juli 2013

Bröllopsdag

Om tre veckor firar vi 4-årig bröllopsdag <3. Tänk vad livet är underbart :) och vilken fin och hel skojig familj jag har :D.
Till scraptorgets ena sommarutmaning gjorde jag denna LO, utmaningen var att använda vimplar sedan var det fritt fram. Jag har lagt mina vimplar under titeln.
Jag har använt mej av papper från Panduro, mist, akrylfärg, en gammal gardin, rubons, stickles och fjärilar från Majadesign.


Här ser ni vimplarna


Ta hand om er. <3

7 kommentarer:

 1. Wow!! Snyyyyyyyggt! :DDDDD

  SvaraRadera
 2. Underbar layout! Galet många härliga detaljer att lägga ögonen på :) Kul att du vill delta i vår sommarutmaning. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Åh vilken snygg, romantisk LO. Underbara papper som passar så fint till det vackra fotot. Fiffigt och snyggt sätt att använda vimplar på. Roligt att du är med i vår sommarutmaning och varför inte göra en utmaning till och bli gäst-dt hos oss.

  SvaraRadera
 4. Vilken otroligt fin och romantisk layout du har gjort!

  SvaraRadera
 5. Sååå läcker layout!Massor av fantastiska dekorationer. Kul med så många vimplar. Själv får jag inte till mina bröllopslayouter så dom korten har blivit liggande, men du har lyckats dunderbra. Tack för ditt bidrag till vår sommarutmaning!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Du är vinnaren av en RAK i ScrappTorgets sommarutmaning. Vi ser gärna dig som gästdesigner också. Skicka ett mejl till mig Ingba/Inger på: gastdt.scrapptorget@gmail.com så får du veta mer. Sänd din adress också så jag kan skicka din RAK.

  Ingba/ScrappTorget

  SvaraRadera