tisdag 21 oktober 2014

Project Life - PL

Enligt mig är Project Life ett projekt där man ska få plats med många foton från sitt liv. Idagens samhälle tar man massor med foton som man kanske inte alltid tittar på eftersom dom finns på datorn och i vissa fall kan vara svåra att hitta. Tomas har sagt flera gånger att han tycker det skulle vara roligt att framkalla massa foton och nu har jag hittat den bästa formen att ha dom i. Man skulle kunna sätta dom rakt upp och ner i ett "vanligt" album, men jag tycker det är lite för torftigt för min smak som hållit på med scrapbooking så länge.
Jag tänkte visa några kort från barnens "mitt-första-år" album. Jag har inte gjort det helt färdigt ännu men jag har framkallat alla foton och satt in i platsfickor. Det ska även till en tidskapsel från året dom är födda, några sidor om familjen och närmsta släkten och hur det ser ut där vi bor. Jag blandar upp mitt PL album med layouter, så det inte bara blir samma och samma.
Fotona är inte så jätte bra tagna ser jag men jag får byta dom vid ett annat tillfälle.

Adams albumAntons album
En layout jag delat upp för att platsa i en ficka.
Det finns en uppsjö av olika plastfickor och det är hur roligt som helst och det går så himla fort. Jag håller även på att göra album från 2012 och fram till nu. Visst det tar lite tid men inte samma tid som det skulle ta att göra foton som layouter.
Man kan göra PL hur lätt man vill och hur svårt man vill det är det som är så kul. Med enkla medel får man med allt och vill eller hinner man inte så blir det jätte bra ändå. Precis som sidan jag visar näst längst ner, jag har bara satt en serie bilder rakt-upp-och-ner.
Här kan du läsa mer om PL och här.

Hoppas ni blivit lite mer intresserade av PL nu.
Tjillevippen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar