måndag 8 juni 2015

Falköpingsmaran


För en månad sedan gick Falköpingsmaran av stapeln som Scrapfabriken stod som arrangör för. En helt fantastisk dag som gick i retro tema. Maten var toppen, tävlingarna roliga och utmanande. Stämningen på hela träffen slår alla rekord, loppis bordet var utöver mina förväntningar och hoppas det kan bli stående på träffen.
 Jag och min bordskamrat Helene som jag åkte med gick hela vägen med utstyrsel :D. Vi fick många glada kommentarer :D


Till denna utmaning skulle man göra ett med pastellfärger grönt, rosa och gult men även svart och vitt fick vara med. Inser att jag inte lyckades så bra :P

Till denna utmaning skulle man ha bild på sig själv, rubriken Självis skulle finnas med och det skulle stå saker om en själv.


Jag blev väldigt nöjd med denna LO'n
 Inför träffen skulle man ha med ett motiv för inlämning när man kom till träffen. Jag valde att färglägga denna pinupa.
Jag blev till delad bilden ovan, jag valde att göra ett skakkort, mitt allra första faktiskt. Lite knepigt var det och blev inte helt nöjd.


Den allra sista utmaningen var en snabb en. Vi fick ca varje 10 min en ny grej som skulle vara med på LO'n. Mina två bordskamrater hade inga foton med sig så dom fick varsitt kort av mig och sedan fick jag behålla LO'n. Den blåa LO'n av Annette, vann!! Så roligt, helt klart värdig vinnare :D
Nu längtar jag till hösten då Scrapfabriken har en två dagars träff :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar