måndag 7 november 2011

Natusan bedtime

Jag är medlem i något som heter buzzador och då får man chans att prova på olika saker gratis eller för en liten summa. Denna gången hade jag turen att få prova Natusan bedtime bath & oil.
Barnoljan tyckte jag dofta jätte gott, men var tyvärr inte så praktisk när man måste hålla en hand på bebis och en att öppna flaskan med eftersom det var barnsäker skruvkork. Barnoljan var dryg och fungera även att göra babymassage med.
Badoljan tyckte jag var bra eftersom den blanda sej bra med vattnet och dofta lika gott som oljan.
Natusan har tagit fram serien bedtime för att få bebisar och barn att sova bättre i och med doften och rutinen med att använda produkten vid läggdags.
Tyvärr märkte jag bara av negativ effekt och badoljan blev Anton rödflammig av så jag fick avsluta testperioden. Ska man märka av något av att sömnen blir bättre så ska man följa samma rutiner sju kvällar, vilket det inte blev för vår del. Jag gav flaskorna till min bror som för ca tre veckor sedan fick en liten son vid namn Sam. Perfekt att använda till deras förstfödda Leo också. =)
Jag fick med 20 rabattkuponger att lämna ut till mammor, så vill du ha en kupong och finns i min närhet så hojta till så ska vi kunna ordna något. Rabattkupongen är på 15 kronor för två Natusan produkter. Om du testar Bedtime produkterna så har dom en sov gott garanti, läs mer på denna länken.


Bli medlem i buzzador du med! Gå in på Buzzador.se registrera dej och du får mail om kampanjer du kan anmäla dej till inget tvång att medverka men om du gör det får du skicka in rapporter om produkten. Skriv att du hitta dit genom mej, Therese Dahl aka T3ZZ. =D 

1 kommentar:

  1. Min man sover dåligt, kanske skulle testa det på honom:)) Kram

    SvaraRadera