söndag 17 februari 2013

Solstråle

Visar en LO idag och är med i scrapateljens skiss tävling.


Solstrålen som gömmer sej bakom Antons leksakskaka ;) är självklart Anton. :) Bakgrundspappret är ett ihop plock av massa olika papper och sedan har jag klipp och klistrat så det blev som solstrålar. Det var det jag såg när jag först såg skissen och det är otroligt fint sätt att använda pappret på och kommer definitivt göra det igen :). De gula ihop skrynklade blommorna har jag gjort själv, skulle viljat haft rosor men det blir förstort på en LO så något plattare behövdes. Jag har klippt tre olika stora cirklar och sedan fuktat dom med vatten, skrynklat vecklat ut och veckat runt och sedan låtit torka, limmat ihop de tre cirklarna på varandra, lite stickles och sedan avslutat med rhinestones.
Den UR snygga ;) klock stansen fick jag låna på Grästorpsmaran. Rosorna under mina egen gjorda blommor var egentligen rosa men som jag målade gula med promarker, lika så med swirlen "vimplarna" till höger om journalingen.

De läckra bokstäverna är mitt nya tillskott bland mina dies. Har önskat mej stora bokstäver länge och blev kär i dessa när jag såg dom på Grästorpsmaran av en vän. Köpte dom på tradera och de gick på ca 100 kr mindre än vad jag var beredd att ge, sånt gillar vi :D

Det är meningen att jag ska ha en brun cardstock som botten men jag hade inget hemma och jag hinner inte få tag i något innan tävlingen går ut så detta får bli mitt bidrag. :)
Och som många andra skriver i scrapbookingvärlden så stämmer färgerna inte in med verkligheten och så är det i detta fallet också. Men jag räds inte för att hålla tummar och tår för att vinna :D.

Var med du med, direkt länk till skisstävlingen har ni här. :)


2 kommentarer:

  1. HI hi Nä men så himla sött *ler* Underbar lo du gjort... och tack för du är med och tävlar :D

    SvaraRadera
  2. Vackert. Jag är också sugen på nytt alfabet. Kram

    SvaraRadera